396336565026791
 

Personeel bewustmaken van privacy in je bedrijf

Artikel 5 en 32 van de privacywetgeving (GDPR) zegt dat je minimaal jaarlijks voor alle medewerkers een privacy- en security awareness cursus organiseren moet.

Tevens moet je nieuwe werknemers, contractanten en anderen binnen de eerste maand na indiensttreding een vergelijkbare training geven om het privacybeleid van de entiteit en de implicaties ervan te begrijpen.

Verdiepende (interne of externe) privacytrainingen worden gegeven op basis van de benodigde privacycompetenties van medewerkers. Training omvat privacy en relevant beveiligingsbeleid en -procedures, juridische en regelgevende overwegingen, respons op incidenten en gerelateerde onderwerpen.


Een dergelijke opleiding is:


*jaarlijks verplicht voor alle medewerkers die toegang hebben tot persoonsgegevens of verantwoordelijk zijn voor de bescherming van persoonsgegevens

*afgestemd op de taakverantwoordelijkheden en vereiste competenties van de medewerkerTrainings- en bewustmakingscursussen worden herzien en bijgewerkt om de huidige wettelijke, regelgevende, industrie- en entiteitsbeleids- en procedurevereisten weer te geven.


Wdcom360, als Europees gecertifiëerd dataprofessional kan je hierbij helpen. Het is voor ons de opdracht om een complexe wetgeving in mensentaal te brengen en verstaanbaar te maken voor je personeelsleden.


Wij organiseren voor 'inhouse' trainingssessies. Uw personeel blijft dus lekker in je bedrijf, je betaalt geen verplaatsingskosten en ze kunnen snel terug aan het werk na de sessie.


In 1 uur brengen wij awareness omtrent persoonsgegevensverwerking en privacy in je bedrijf.


Natuurlijk kunnen we nog verdere diepgang bieden in een 3 uur durende sessie.


En mocht je een DPO willen opleiden dan kan je een 5 daagse cursus boeken.We kunnen dit organiseren in je bedrijf.


De twee laatste trainingen zijn opgenomen in het pakket van Syntra AB volgend jaar en gaan door in Antwerpen, Mechelen en Leuven.


Aarzel niet om ons meer informatie en offerte te vragen.


www.wdcom360.be

03/3210416

wdcom360@gmail.com

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven