396336565026791
 

Nieuwe diensten by WDCOM360


We hebben aan onze diensten zaken toegevoegd waarvoor U ook terecht kan bij ons, en die we niet direct van in het begin in de kijker gezet hebben.


Fotografie

Historisch is Walter, de eigenaar, al een fervent snapshotter geweest en was al van in zijn jeugd bij de lokale fotoclub.

Recent namen we enkele opdrachten voor fotoshooting op en bezitten wij over studiomateriaal om productshoots te doen maar ook andere opnames te realiseren voor de KMO. Dit kan ofwel bij ons, ofwel op locatie, of bij de klant. Het enige wat we nodig hebben is een beetje electriciteit om onze lampen te voeden.
Blogging is een kunst op zich, en voor meerdere website zijn we dit gaan doen.

Het is onze taak om topics te zoeken in de line of business van je bedrijf en leuke verhalen te verzinnen met visuals om te kunnen delen op je blog of social mediakanalen.


Op vraag van de klant kunnen we een mediaplan uitwerken waarbij op voorhand een strategie uitgewerkt wordt.Een copywriter heeft soms, maar lang niet altijd, een taalkundige opleiding gevolgd. Copywriters kunnen ook een journalistieke of communicatieopleiding hebben gevolgd (of in het geheel geen opleiding). In tegenstelling tot de tekstschrijver is de copywriter namelijk niet per se geïnteresseerd in grammatica of spelling, maar in het bewerkstelligen van een actie bij de lezer.

En daarvoor zijn weer heel andere capaciteiten benodigd. De meeste copywriters leren hun vak dan ook pas goed in de praktijk.

Wdcom360 deed zijn ervaring op in tientallen jaren van business en zo zijn volgende zaken geen vreemd iets:

- verkoopbrieven opstellen,

- aantrekkelijke folders maken,

-rekening houden met vindbaarheid in zoekmachines enz.

Wij hebben gevoel voor sociale media, omdat veel campagnes via die media verlopen. Daarnaast maken wij je websites vindbaar in zoekmachines en weten we iets van consumentenpsychologie en marketing.


Dus als je gepaste teksten wil voor je media of website dan weet je dat wij hiermee kunnen helpen.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven