396336565026791
 

New creations of WDCOM360

In de hoedaningheid van webdesigner en online marketingbureau lanceerden we in de laatste weken enkele nieuwe websites gericht op de vrije tijd en vakantiebesteding.


www.camperrouteinspiration.com bevat reisroutes doorheen Europa, die kunnen gedownload worden vanuit de E-shop. De reiziger bespaart een groot deel van zijn vakantieplanning en opzoektijd. Geen zware reisgidsen meesleuren meer. De route is bedoeld voor mensen die met auto, caravan of camper op reis gaan en die een rondrit willen maken om bepaalde bezienswaardigheden aan te doen. Gericht op natuur, stad, dorp, cultuur en geschiedenis ontdek je de plaatsen één voor één en beleef je een fantastische verrijkende vakantie op je eigen ritme. Maar tevens is de informatie prima te gebruiken om de highlights van een regio of land te leren kennen als je met andere middelen reist. Tientallen routes staan online en kunnen aan een zeer democratische prijs gedownload worden betaalbaar met Bancontact en in het Nederlands geschreven. Alle maanden voegen we nieuwe routes bij.

www.camperlogieseuropa.com is een website die verblijven oplijst uitgebaat door Nederlandstaligen wonend in Europa. Als we verblijven zeggen richten we ons op campings en andere faciliteiten, die de mogelijkheid geven om met een motorhome één of meer nachtjes door te brengen. Alle verblijven worden gedetailleerd met adressen, kaarten, voorzieningen en een woordje van de uitbaters. Het zijn kleinere rustig gelegen plaatsen, eentje off the grid, waar massatoerisme niet ontstaan is. Van Zweden tot Portugal vonden we tal van Nederlanders en Belgen die hun leven hernomen hebben in deze landen en de reiziger in het Nederlands kunnen ontvangen. WDCOM360 kent honderden adressen maar publiceert enkel als de eigenaars akkoord gaan natuurlijk.Camperlogies Europa werd in de pers onthaald door Goboony, het grootste verhuurplatform voor campers tussen particulieren, Kampeermagazine.nl, de Vlaamse Kampeertoeristen, en andere. Tevens is een app te downloaden via Google Play om de reiziger ook mobiel zijn verblijven te kunnen laten zoeken.
3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven